NL
FR
KIND REMINDER Extra Pasdagen nieuwe uitrusting - de nieuwe uitrusting is verplicht
06/06/2018
Royal Baudouin Hockey Club en BMW Van den Broeck verlengen hun partnerschap met 3 seizoenen.
26/05/2018
Hockey- en tennisstages Juli en Augustus
11/04/2018
We zijn TROOPER!!!
12/03/2018
Vrijwilligers voor de bar gezocht
14/01/2018
Ball Boys / Girls
07/10/2017
Lidgelden 2017-2018
12/06/2015

De groei van het hockey in België is constant. In 1920 hadden we 12 clubs, 31 in 1935, 38 in 1950, 58 in 1979 en 67 vandaag.

Meer dan 30.000 mannelijke en vrouwelijke spelers in hockey vandaag, en met hen ook fans, vrienden en familie (50% zijn jongeren onder de 18 jaar oud en 33% zijn vrouwen).

Hockey groeit gestaag 3-6% per jaar, en sinds vijftien jaar al. Dankzij de prestatie van het herenteam tijdens de Olympische Spelen in Beijing in 2008 en de vele uitstekende resultaten van de nationale ploegen, stijgt het aantal leden te  nog  sneller (10-15% per jaar).

Hockey zet vele belangrijke waarden in de samenleving in deverf: familie, sport, respect, vriendschap, en transcendentie ...

Royal Baudouing THC heeft ook geprofiteerd van deze ontwikkeling en telt nu bijna 500 leden. Dat is meer dan zes keer het aantal leden in 1999 The Royal Baudouin Hockey Club  groeit constant en is daarom een ideale partner voor bedrijven die gevestigd zijn in de buurt van de club.

De diversiteit van de leden van de club (sociale afkomst, cultuur en taal) vertegenwoordigt ook een toegevoegde waarde aan een zakenpartner:

  • Elk weekend tijdens het kampioenschap, spelen een dertigtal teams uit heel België om de beurt op het hockeyveld  en dat brengt +/- 600 mensen op het veld van Royal Baudouin THC. 
  • 400 trainers, coaches, managers, supporters volgen regelmatig alle teams.
  • Honderden fans die onze ijverige elite teams elk weekend volgen.
  • Resultaten en de periodieke verslagen worden gepubliceerd in kranten (Le Soir, La Libre Belgique, La Dernière Heure, La Lanterne, 7Dimanche, Het Laatste Nieuws, Nieuws Hockey, etc.).
  • Reportages worden uitgezonden op AB3, Ring TV (http://www.hockeybaudouin.be/index.php?websiteid=160)
  • The Green Devils wedstrijden worden gespeeld op het veld van Baudouin THC, en verhoogt het aantal spelers en coaches met 250  mensen

De nieuwe dynamische leiding en een gezond en duurzaam beheer van de club zal ook worden gekoppeld aan een bereidwillige partner.

Zoals u ziet is de Royal Baudouin Hockey Club is een ideale partner met regionale en nationale zichtbaarheid, met behoud van een gezonde en sterke identiteit.

DynaFin Consulting is een consultancybureau en werd in april 2010 opgericht. DynaFin is actief binnen de bank- en verzekeringssector. Op slechts een paar jaar werd DynaFin de leider in zijn specialisatie (Securities Consulting) en zij telt nu meer dan 40 ervaren consultants.

DynaFin Consulting beschikt eveneens over een sterke expertise in human resources, met name in Talent Management (werving en selectie, loopbaanbegeleiding, identificatie van high potentials, coaching,...).

We ondersteunen voornamelijk financiële instellingen (maar zijn ook actief in andere sectoren: de farmaceutische wereld, social profit, publieke sector, retail ...) in hun operationele en strategische ontwikkeling voor diverse projecten (IT, operationeel management, marketing ...) en in hun personeelsbeleid (werving en selectie evaluaties, performance, ontwikkeling...).

Bij dit alles staan onze waarden centraal waaronder integriteit, assertiviteit, partnership,….

Dit maakt dat wij buiten onze activiteiten en projecten een aantal sociaal/culturele/sportieve initiatieven en organisaties wensen te ondersteunen.

Het Westland Shopping Center wenst zijn merk te verbinden aan het sportieve imago van veldhockey evenals de waarden van jeugdpromotie die Royal Baudouin Hockey Club verspreidt.

In dit kader, zijn wij verheugd om onze samenwerking aan te kondigen.

De hulp van Westland Shopping Center zal ons binnen de club toelaten om te investeren in de ontwikkeling van zijn jeugdopleiding.

Lid worden

Schrijf u in

of 

Stel uw vraag


Royal Baudouin Hockey Club

Kalenbergstraat 85 - 1700 Dilbeek

We Respect

Royal Baudouin Hockey Club    |    Kalenbergstraat 85   |   1700 Dilbeek   |   Tel: 02/567 19 11

© 2016, website powered by Twizzit.com