NL
FR
KIND REMINDER Extra Pasdagen nieuwe uitrusting - de nieuwe uitrusting is verplicht
06/06/2018
Royal Baudouin Hockey Club en BMW Van den Broeck verlengen hun partnerschap met 3 seizoenen.
26/05/2018
Hockey- en tennisstages Juli en Augustus
11/04/2018
We zijn TROOPER!!!
12/03/2018
Vrijwilligers voor de bar gezocht
14/01/2018
Ball Boys / Girls
07/10/2017
Lidgelden 2017-2018
12/06/2015

Beste leden,

Naar aanleiding van het incident op zondag, tijdens de match van de Heren, heeft het comité belsoten om de betrokken spelers op te schorten tot nader order.

Hoewel wij ervan bewust zijn dat deze beslissing belangrijke gevolgen op sportief niveau kan hebben, kan Royal Baudouin Hockey Club dit soort gedrag niet accepteren, omdat dit niet strookt met de waarden van de club en omdat haar imago en dat van haar partners ernstig beïnvloed wordt.

We wensen trouwens onze vastberadenheid nog eens te tonen door u eraan te herinneren dat we al onze spelers (jeugd en volwassenen) de meest fundamentele waarden blijven doorgeven: het overtreffen van zichzelf, solidariteit, voorbeeldig gedrag, respect, eerlijkheid.

De Comite.

Beste leden,

met groot genoegen nodigen wij u uit om het jaarlijks Bal van Baudouin - editie 2015, bij te wonen.

De editie van dit jaar staat in het teken van gezelligheid. Het uitgelezen moment om een paar uur door te brengen met vrienden in een andere context dan dewelke we ’s zaterdags gewoon zijn en … voor een keer zonder de kinderen.

Het Bal van Baudouin zal plaatsvinden in Inn' R Green (Lenniksebaan 1041-1070 Brussel).

De avond wordt in twee delen opgesplitst:

            - Van 19:30 tot 22:00 uur kunt u genieten van één (of meerdere) cocktails tezamen met een diner (stel zelf je tafel samen en schrijf je in via het online formulier op onze website (www.hockeybaudouin.be )

            - Vanaf 22.00 uur openen we de dansvloer en kunnen onze leden zich tot in de vroege uren laten gaan op de swingende beats.


Beste leden,

Baudouin tennis organiseeert  een ontdekkingsnamiddag op de Club op zondag 22 maart van 14u tot 17u.

Tijdens deze middag kan u  de mogelijkheden ontdekken om alleen of met enkele familielden tennis te spelen terwijl u ook de managers van de club en tennisschool kan ontmoeten.

22 maart is dé kans om de tennisafdeling te beter te leren kennen en de verschillende abonnementsformules van outdoor tennis te ontdekken.

Er wordt van april tot en met oktober buiten gespeeld.

Tot dan ,
Philippe Verschueren.

Het is zover!

De eerste stappen zijn gezet om onze hockeyclub uit te breiden.

We zaten de laatste jaren zeer krap met het terrein, vooral op momenten waarop onze jongeren moesten trainen en hun matchen spelen.

Het comité was al een hele tijd aan het spelen met het idee om uit te breiden. Verschillenden plannen werden opgesteld om te kijken hoe we  met onze club konden uitbreiden.

De wildste plannen werden bedacht, er werd bij alle buren gekeken en andere sportinstallaties, tientallen plannen werden opgesteld, eindeloze uren werd er gediscutiëerd over de beste manier om uit te breiden.

Uiteindelijk werd gekozen voor het bijzetten van een half terrein. Dat kan maximaal benut worden door onze jongeren op woensdag, vrijdag en zaterdag!

We hebben dus van de gemeente een goedkeuring gekregen voor de uitbreidingsplannen. Er mag ook gezegd worden dat de aanvraag initieel niet werd aanvaard.

Maar zoals u zelf hiernaast kan zien, hebben we ze deze keer wél zéker. 

We beginnen nu aan de volgende fase van de realisatie van onze plannen ... wordt vervolgd !!


Het goede nieuws werd opgepikt door RingTV -
http://www.ringtv.be/video/hockeyclub-baudouin-dilbeek-mag-dan-toch-uitbreiden

Onze hoofdsponsor 'DynaFin Consulting' lanceert een grootschalige wervingscampagne om zijn interne teams te versterken. Onze sponsor wenst 15 extra consultants aan te werven om zijn groei in 2015 te verzekeren.

DynaFin Consulting werd in april 2010 opgericht en is een adviesbureau gespecialiseerd in de bancaire en verzekeringssector.
Op vier jaar tijd, werd DynaFin de leider in zijn specialisatie en telt het bedrijf meer dan 45 consultants.

Indien jullie vragen hebben, aarzel niet om contact te nemen via info@dynafin.be

Hieronder vindt u de volledige advertentie:

Sébastien Duterme denomineerd asls scheidsrechter op EHL en op de Euro 2015

 zoals aangekonding in de newsletter, wordt nu vrijdag 14 november een opleising georganiseerd als scheidrechter door Sebastien Duterme.

Het maakt niet uit of je ouder bent van een speler, of een speler zelf, ieder is van harte welkom.

Hi, 

onze Herenploeg wordt binnenkort versterkt met de komst van een internationale speler : Gareeb Hassan.

Gareeb komt van Egypte, en we wensen hem te huisvesten niet te ver van de Club. Daarbij denken we voornamelijk aan de gastvrijheid van iemand van de Royal Baudouin THC om Gareeb te kunnen opnemen om hem het nodige comfort te kunnen verschaffen tijdens zijn periode in België. De periode die we willen overbruggen is van nu tot eind november 2014.

Gareeb spreekt vloeiend Engels en Arabisch. Door voor hem op te treden als gastgezin, kan dit ook een manier zijn om bvb de kennis van het Engels van uw kinderen een boost te geven. 

Staat er bij u zo'n plaats open? Contacteer dan Loïc Magnant om verder af te spreken.

Hello, 

We zijn volop bezig met het organiseren van het komend hockey seizoen en stellen vast dat we nog wat extra hulp kunnen gebruiken! 

Ga een kijkje nemen op onze vacatures !


Royal Baudouin THC

     
    

GROOT PETANQUE TOERNOOI

georganiseerd in samenwerking met de sectie petanque van Baudouin

 OPEN VOOR ALLE LEDEN VAN ROYAL BAUDOUIN THC
(Jeu de boules, hockey, tennis en verfrissing Tongue Out)

... en vrienden van ... de leden.

Op zondag 24 augustus, 2014
Vanaf 10 H 30 op de club.

In deze zomer van 2014 ....

Op 20 augustus 2014, binnenkort dus, komt er een eind aan een 8 jaar lange geschiedenis. Yvone en Patrick verlaten het clubhuis om een ander verhaal te beginnen.

Het nieuws is niet nieuw een voor intimi maar anderen kunnen hierdoor verrast zijn ... Wij danken Yvone en Patrick voor hun aanwezigheid en de service tijdens die jaren en denken nog terug aan de momenten waar ze onze dorst konden lessen op een warme dag of  zelfs opwarmen wanneer het buiten ijskoud was.

Een eind ja, maar daarom stopt alles niet. In afwachting dat een nieuwe ploeg op 1 september start, zullen wij ondertussen de dienst garanderen. Tijdens de overgangsperiode zal nog steeds mogelijk zijn om zich na het sporten te verfrissen of om de honger te stillen met een hapje. Kom wel regelmatig een kijkje nemen op de site om te zien wat er allemaal mogelijk is!

En nogmaals grote dank aan Patrick en Yvone!

Lid worden

Schrijf u in

of 

Stel uw vraag


Royal Baudouin Hockey Club

Kalenbergstraat 85 - 1700 Dilbeek

RSS HockeyNews

Royal Baudouin Hockey Club    |    Kalenbergstraat 85   |   1700 Dilbeek   |   Tel: 02/567 19 11

© 2016, website powered by Twizzit.com