Een actie die u niets kost maar VEEL kan opbrengen voor onze club !

Geachte Leden, Beste Vrienden,

Wat is die actie die u niets kost maar geld kan opbrengen voor uw club?

Sinds jaren trouwe partner van de ARBH, wenst Delhaize actief de clubs te associeren in deze partnership. Dit is de reden waarom Delhaize besloten heeft de Delhaize Hockeyweeks op te richten. Deze actie heeft als doel 5% van het totaal van de aankopen van de leden en de vrienden van onze club bij Delhaize (gedurende 3 weken), onder de vorm van waardebons terug te storten.

Delhaize wenst hiermee een extra steun te bieden aan alle belgische hockeyclubs . Delhaize biedt op die manier een extra schouderklopje aan alle belgische hockey clubs en werkt zo samen aan de ontwikkeling van onze sport welke meer en meer succes kent, zowel in België als internationaal.

Dit Jaar zullen de Hockeyweeks tussen  21 november en  11 december 2016 plaatsvinden

Doe uw boodschappen bij Delhaize  en maak gebruik van een "Hockeyweek" kaart gedurende die periode en dank zij u zal 5% van het totaal van uw aankopen teruggestort worden aan de club onder de vorm van "waardebons".


Hoe verkrijg ik mijn hockeyweeks kaarten ?

Onze club is in het bezit van 1.500 kaarten. Voor iedere kaart geldt enkel gebruik. Indien u regelmatig uw boodschappen bij delhaize doet of u heeft kennissen die ze eveneens bij Delhaize doen, kunt u meer kaarten aanvragen. De kaarten zijn aan de bar van onze Club House verkrijgbaar en zullen eveneens aan de leden uitgedeeld worden ter gelegenheid van de komende trainingen en matchen vanaf 14 november. Ten einde de verdeling van de kaarten te optimaliseren en indien uw kind geen kaarten heeft gekregen,stellen wij u voor ons de naam en het aantal gewenste kaarten door te geven. 

Om dit te doen, hoeft u gewoon op  de bijgevoegde link te klikken en het online formulier in te vullen.
U kunt eveneens uw aanvraag per mail doorsturen op volgend adres: olivier@baudouin.be
Een omslag op uw naam met het aantal gevraagde kaarten zal binnen de 2 dagen na uw aanvraag beschikbaar zijn aan de bar van de Club house .

Doe uw boodschappen bij Delhaize ...en laat uw club geld winnen !

Waar, Hoe en Wanneer?

Hierbij vindt u een voorbeeld van een hockey card met de praktische details van de actie.

De houders van de « Hockeyweeks cards »  zullen hun aankopen kunnen doen in een Delhaize supermarkt of City Delhaize tussen 21 november en 11 december 2016. De actie geldt niet voor de aankopen bij de AD DELHAIZE, PROXY DELHAIZE, TOM & CO winkels.

De houders geven de "Hockeyweeks card" aan de kassier(ster) voor dat hij/zij de artkelen begint te scannen ( ! de hockeyweeks kaarten kunnen niet gebruikt worden bij de self scanning kassa’s !).

  • U en uw kennissen zijn regelmatige klanten bij Delhaize ? Gebruik dan uw kaarten ter gelegenheid van uw wekelijkse "grote boodschappen". Hoe groter het bedrag van uw kassatiket, hoe groter het teruggestort bedrag aan de club zal zijn !

Dank bij voorbaat aan allen voor jullie steun en inzet.

Allen samen doen wij onze club groeien !