1935: de geboorte

In 1935 is de Hockey Club Baudouin opgericht en men speelt al in Dilbeek (Kalenberg). In de jaren 60 wordt de club “Koninklijk”.

1990: het nieuwe veld

Eerste belangrijke evolutie in 1990: de plaatsing van een nieuwe “waterbased” kunstgras veld. Het was één van het eerste “waterbased” veld in België.

Van 1992 tot 1997: de golden years

Dankzij zijn moderne installaties en dynamische sponsoring bouwt Baudouin een zeer competitieve herenploeg. Hij wordt 3 keer landskampoen en wint ook 3 keer de Belgische beker.

1999: de afdaling in de hel

Spijtig genoeg, was die periode zeer kort en de Baudouin heeft niet verder kunnen groeien. Het resultaat is het vertrek van de sponsors en van veel leden. In 1999 zakt de herenploeg naar tweede divisie en de club telt nog amper 75 leden. De club is dan door CSC Mayfair overgenomen.

2003: een nieuw elan

Dankzij de synergie met CSC Mayfair (sportstages voor jongeren) heeft Baudouin de kans om zijn jeugdschool opnieuw te bouwen. De resultaten volgen onmiddellijk. In 2005 telt de club 250 leden waarvan veel jongeren en een nieuwe damesploeg. De groei is groot maar de infrastructuur wordt oud (het veld is > 15 jaar oud).

2010: vernieuwing van de infrastructuur

Dankzij een dynamisch comité en veel energie, heeft Baudouin de vernieuwing van zijn kunstgras veld zelf kunnen financieren. Baudouin beschikt nu over één van de beste kunstgras velden in België.